Alės Rūtos al. 1, Kamajų mstl., Rokiškio r. sav. LT-42291. Į.k.190250136, tel.: 8 458 27147, el.paštas kamajugimnazija@gmail.com

           Spalio 5-oji — Tarptautinė mokytojų diena. Šią dieną patys gražiausi žodžiai, gėlės, šypsenos ir dainos skiriamos mokytojams, kurie mums suteikia žinių ir išleidžia į platųjį pasaulį. Tačiau šią dieną ir mokyklos abiturientai atlieka svarbų žingsnį — jie tampa mokytojais…

       ,,Patirtis su pirmos klasės mokiniais buvo nuostabi ir nepamirštama. Vaikai buvo šaunūs —drausmingi,  linksmi. Su užduotimis susitvarkyti sekėsi gerai, ko nesuprato — nebijojo klausti. Tikiuosi, jog pirmokams dar nematytos ,,mokytojos” nesukėlė jokių baimių ir abejonių, noriu tikėti, kad jie šios dienos neužmirš dar ilgai…‘‘ (Šarūnė, 4g)

       ,,Nors bėgant dienai iškilo nesklandumų, su jais susitvarkyti man padėjo kartu su manimi dirbusi Šarūnė. Pamokos vyko gana drausmingai. Pirmokai buvo labai šaunūs – atliko visas jiems skirtas užduotis. Kūno kultūros metu pamatėme, kokia vieninga yra ši klasė – jie puikiai sugebėjo dirbti komandoje žaisdami įvairius žaidimus. Džiaugiuosi, kad turėjau galimybę pabūti ,,mokytoja‘‘. (Aistė V., 4g )

       ,,Įspūdžiai iš mokytojų dienos išliko tik patys geriausi. Antrokai buvo labai smalsūs, darbštūs, draugiški, nuoširdūs ir linksmi. Greitai radome bendrą kalbą. Buvo įdomu pabūti mokytojos ,,kailyje‘‘. (Erika ir Greta, 4g) 

       ,,Tiek vaikams, tiek man patiko kitokia diena. Trečiokai be galo smalsūs, judrūs. Jiems viskas įdomu, tad sulaukiau daug klausimų. Bendravom, juokėmės, bet neišvengėme mažų pykčių… Galų gale viską išsprendėm ir atsisveikinom su šypsenomis veiduose.‘‘ (Paulina J., 4g )

       ,,Laiką praleidau labai gerai, diena paliko daug įspūdžių, ketvirtokai nustebino nuoširdumu, protingumu ir smalsumu. Atsisveikindami kai kurie net apsikabino ir sakė, kad pasiilgs manęs. Nesitikėjau taip gerai praleisti laiką su ketvirtokais.‘‘ (Nazareta, 4g)

       ,,Švelniais potėpiais ruduo per naktį išmargina lapus brandžia aukso spalva… Taip, tai brandos ir dvasios rimties metas, dovanojantis mums Mokytojų dieną.

       MIELI DVYLIKTOKAI! Dėkojame Jums už nuostabią šventę, šypsenas, apkabinimus, mielus žodžius, gėles, už gerą nuotaiką, staigmenas, už jaukų pasibuvimą prie kavos puodelio… Išlikite energingi, aktyvūs, stiprūs ir nuoširdūs.‘‘ (Mokytojai)

Parengė Šarūnė ir Brigita, 4g kl.

Fotonuotraukos 12-tokų.

Pamokų laikas

1 pamoka 8.30 – 9.15 val.
2 pamoka 9.25 – 10.10 val.
3 pamoka 10.20 – 11.05 val.

ILGOJI PERTRAUKA (1-4 kl., 5-7 kl.)
4 pamoka 11.40 – 12.25 val.

ILGOJI PERTRAUKA (8-IVg kl.)

5 pamoka 12.45 – 13.30 val.

6 pamoka 13.40 – 14.25 val.
7 pamoka 14.30 – 15.15 val.

8 pamoka 15.20 – 16.05 val.