Alės Rūtos al. 1, Kamajų mstl., Rokiškio r. sav. LT-42291. Į.k.190250136, tel.: 8 458 27147, el.paštas kamajugimnazija@gmail.com

       Sausio 21 d. 2G klasės mokiniai: Urtė, Miglė, Alika, Ugnius, Ema, Vika, Justas, Sandra, Beata ir Matas, dalyvavo didžiausioje nuotolinėje pamokoje Lietuvoje — „Mokonomika“.

      „Swedbank“ iniciatyva daugiau nei 20 mokytojų, ekspertų pasakojo apie kūrybą, tvarumą, finansinį raštingumą, ekonomiką, pilietiškumą ir dar daugiau. Jaunimas sužinojo, kaip susidraugauti su pinigus nešančiais aitvarais ir protingai investuoti pinigus, kalbėjosi apie ateities profesijas, maisto (ne)švaistymą ir savanorystę,  mokėsi taupumo.

       Džiaugiuosi šių auklėtinių branda, sąmoningumu, smalsumu, noru pasisemti įgūdžių dalyvaujant netradicinėse pamokose.

       Štai keletas mokinių atsiliepimų.

       ,,Pamokos profesionalios, buvo pasakojama taip, kad įtrauktų tiek vyresnius, tiek jaunesnius. Labiausiai patiko  Gabrieliaus Liaudansko-Svaro pamoka apie ,,Kada aš tampu piliečiu?‘‘ ir Natalijos Vėževičienės pamoka ,,Kaip užsidirbti savo svajonei šiandien?‘‘. Tikiuosi, kad tokių renginių bus ir daugiau!” (Ema)  

       „Asmeniškai man labai patiko šis renginys. Labai naudinga, nes ne visur galima rasti tokią detalią informaciją ir mūsų amžiaus moksleiviams tai tikrai reikalinga. Manau, kai kuriems net padėjo apsispręsti dėl savo ateities.“ (Alika)

       „Man šioje, tikrai neįprastoje, bet labai įdomioje pamokoje labiausiai patiko tai, kad mus išmokė, kaip reikia siekti savo svajonių ir kaip reikia stengtis dėl jų išsipildymo, kad rezultatas būtų pats geriausias.  Suprantamai paaiškino, kas yra tikras pilietiškumas. Jei kitais metais bus galimybė vėl dalyvauti tokio tipo pamokoje, būtinai dalyvausiu“ (Vika)

       „Renginys buvo be galo įdomus, įtraukiantis ir pateikiantis informaciją, reikalingą mūsų bendraamžiams, kadangi mums liko vos keletas laiptelių iki savarankiško gyvenimo. Ypač patiko Tomo Ramanausko ir Kristupo Sabolio pamoka ,,Suvaržymai išlaisvina‘‘. Sužinojome, kaip mes galime atrasti save, daug pasiekti visiškai to nesitikėdami, buvo pateikta daug pavyzdžių, kaip žmonės ankštame lėktuvo tualete, naudodami tualetinį popierių, sukūrė parodą, demonstruojamą garsiausiose meno galerijose, visiškai netikėtai ir paprastai… Tai įrodo, jog mes šiuo laikotarpiu, būdami karantine, galime atrasti save.“ (Urtė)

„Tai buvo nuostabiai ir naudingai praleistas laikas. Džiugu, jog sužinojau įdomių patarimų ir net maisto ruošos receptų. Manau, kad tokių renginių galėtų būti daugiau, nes šiuo laikotarpiu labai praskaidrina dieną.“ (Miglė)

2G klasės vadovė Ramunė Glinskienė

Foto nuotraukos Urtės Šakalytės

Pamokų laikas

1 pamoka 8.30 – 9.15 val.
2 pamoka 9.25 – 10.10 val.
3 pamoka 10.20 – 11.05 val.

ILGOJI PERTRAUKA (1-4 kl., 5-7 kl.)
4 pamoka 11.40 – 12.25 val.

ILGOJI PERTRAUKA (8-IVg kl.)

5 pamoka 12.45 – 13.30 val.

6 pamoka 13.40 – 14.25 val.
7 pamoka 14.30 – 15.15 val.

8 pamoka 15.20 – 16.05 val.