Alės Rūtos al. 1, Kamajų mstl., Rokiškio r. sav. LT-42291. Į.k.190250136, tel.: 8 458 27147, el.paštas kamajugimnazija@gmail.com

Kovo 8-oji Kamajų Antano Strazdo gimnazijoje buvo kupina šurmulio, naujų patirčių ir neišdildomų įspūdžių vyko renginys „Karjeros diena 2024“. Į šį renginį atvyko svečiai, atstovaujantys Panevėžio kolegijai,  Panevėžio apskrities VMI skyriui , VMU Rokiškio regioniniam padaliniui, Panevėžio jaunimo užimtumo skyriui, CERN-Europos branduolinių mokslinių tyrimų organizacijai bei Rokiškio r. Juozo Keliuočio viešajai bibliotekai. Renginyje taip pat dalyvavo buvusios mūsų gimnazijos mokinės Lina Matiukaitė ir Justina Šarpienė, gimnazijos mokytoja ir savanorė Ema Valentaitė, Rokiškio r. priešgaisrinės tarnybos ugniagesių komanda bei skirtingų profesijų mokinių tėvai.
Renginys buvo orientuotas į mokinių empatiją bei mokymąsi efektyviai ir kryptingai bendrauti bei bendradarbiauti, klausytis ir girdėti. Diena prasidėjo neįprastai kitoje aplinkoje —gimnazistai susipažino su seniūnijos struktūra, funkcijomis ir pareigybėmis, o jaunesnieji mokiniai dalinosi žiniomis pažintinio pasivaikščiojimo po Kamajus, Salas, Juodonis ir Duokiškį metu.
Vėliau veiklos tęsėsi gimnazijos erdvėse. Pradinukus džiugino susitikimai su įvairių profesijų atstovais: ugniagesiais, vaikų rašytoja, bibliotekininkėmis, lėktuvų inžinieriumi, parasparnininku bei floriste. 5-8 kl. mokiniai turėjo galimybę iš arčiau pažinti miškininko, karjeros specialisto, kario profesiją ir įsitraukti į „minkštuosius įgūdžius“ ugdantį komandinį žaidimą „Myliu Lietuvą ir savo Ateitį“, kurį vedė IIG klasės mokinės Saulė ir Meda. Tuo pat metu gimnazistai susipažino su investicijų pasaulio įdomybėmis, mokesčių sistema, gyvenimo aprašymo subtilybėmis bei fiziko ir gydytojo profesija. Karjeros renginį vainikavo renginio vedėjų Justinos ir Paulinos žodžiai Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dienai paminėti bei muzikos mokytojos Ramunės Glinskienės paruošta muzikinė dalis, įtraukianti visus renginio dalyvius – iškilminga Vinco Kudirkos „Tautiška giesmė“ ir šiltus jausmus žadinanti Eglės Sirvidytės daina „Mano namai“.

Dėkojame visai gimnazijos bendruomenei, prisidėjusiai prie renginio įgyvendinimo.

Taip pat dėkojame mūsų svečiams, sutikusiems pasidalinti savo žiniomis ir patirtimi: Rokiškio r. savivaldybės priešgaisrinės tarnybos vadovui Remigijui Sunklodui ir Kamajų ugniagesių komandai, vaikų rašytojai Linai Matiukaitei, VMU Rokiškio regioninio padalino atstovei Jolitai Šliakienei, Panevėžio apskrities VMI specialistei Virginijai Stukienei, savanorei Emai Valentaitei, Panevėžio jaunimo užimtumo skyriaus karjeros specialistei Dovilei Kačinskienei, Panevėžio kolegijos marketingo projektų vadovei Viktorijai Vidžiūnienei ir dėstytojui Česlovui Bartkui, Rokiškio r. savivaldybės Juozo Keliuočio viešosios bibliotekos bibliotekininkėms Aušrai Žukauskienei ir Nadieždai Ivanovai, Dr. Mindaugui Šarpiui, atstovaujančiam CERN-Europos branduolinių mokslinių tyrimų organizacijai, ir gydytojai Justinai Šarpienei.

Mokinių tėvams: Floristei Vaidai Babidorič Muralienei, bibliotekininkei Elingai

Paunksnienei, parasparnininkui Kostui Aleinikovui, lėktuvų inžinieriui Deividui Daukui.

Renginio organizatorės – karjeros specialistės Inga Balaišienė ir Kamilė Sunklodaitė
Fotonuotraukos Ramunės Glinskienės, Kamilės Sunklodaitės, Jolantos Vygėlienės, Vismantės Kniazytės-Griškevičienės, Jolitos Braukylienės, Danutės Tymukienės, Viltės Drazdovaitės, Vakario Krasausko.

 

Pamokų laikas

1 pamoka 8.30 – 9.15 val.
2 pamoka 9.25 – 10.10 val.
3 pamoka 10.20 – 11.05 val.

ILGOJI PERTRAUKA (1-4 kl., 5-7 kl.)
4 pamoka 11.40 – 12.25 val.

ILGOJI PERTRAUKA (8-IVg kl.)

5 pamoka 12.45 – 13.30 val.

6 pamoka 13.40 – 14.25 val.
7 pamoka 14.30 – 15.15 val.

8 pamoka 15.20 – 16.05 val.